nieuwsbrief

 innovatie organiseren
 

  23 maart 2006
      homepage | initiatieven |artikelen| reageren   
   website knooppunt geheel vernieuwd  


Eindelijk. De website van het knooppunt innovatie is geheel vernieuwd. Geen verslag meer van een congres, veel meer een portal. Strakkere vorm, meer links, helderder presentatie...
kom kijken

 
 
   start netwerk innovatie organiseren  


Activiteiten organiseren over innovatie? Lid worden van een studiegroep? Op 1 juni is de formele start van het netwerk innovatie organiseren van de Ooa. Ook niet-Ooa leden zijn welkom. Een future search om de toekomst van het netwerk te verkennen en plannen te smeden voor zinvolle activiteiten. En om kennis te maken met elkaar natuurlijk.
lees meer

 
 
  boek Internoveer!  


Een boek met beschouwingen en casestudy's die laten zien hoe op interactieve wijze innovaties zijn gerealiseerd. Met methodieken en instrumenten over de wijze waarop innovaties interactief worden vormgegeven. Twintig schrijvers nemen elk een speciaal thema rond innovatie voor zijn of haar rekening.
lees meer
 
 
   deelnemer Hans Frederik  


Hans Frederik brengt partijen en methoden bij elkaar voor het organiseren van innovatie in het onderwijs. Hij houdt een interessant weblog bij over nieuws en ervaringen met innovatie in onderwijsland.
lees meer

 
 
  downloads & links  

 
     

Kent u mensen voor wie het knooppunt interessant is?
Forward dan deze nieuwsbrief


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een
e-mail met als titel "afmelden nieuwsbrief" naar afmelden@knooppuntinnovatie.nl