nieuwsbrief

 innovatie organiseren
 

  8 juni 2007
      homepage | initiatieven |artikelen| reageren   
  sociale innovatie: waar kan je het zien?  

 


Het knooppunt draagt bij aan het zichtbaar maken van sociale innovatie. Heb je treffende voorbeelden? Bezig met onderzoek? IdeeŽn? Sponsor worden? Of gewoon nieuwsgierig? Kom naar de Search Conference op 26 juni, of de Learning Lane op 29, 30 en 31 augustus.

lees meer
 
 
  tijdschrift: Slow Management  

sm-cover.gif


Het nieuwe tijdschrift Slow Management staat stil bij innovatie en de mensen die het werk doen. Traagheid is een deugd om meer kwaliteit te leveren dan alleen economisch voordeel. Noodzaak? Zoals Mintzberg zei: "I am a human being, not a human resource". 
lees meer
 
 
  innovatie: de omzetting van kennis in geld  


Het tegenovergestelde van innovatie is imitatie! Premier Eskho Aho wil met het Finse model via instituut Sitra een heel land innoveren. Zijn uitgangspunt: uit de imitatiemodus en omzetten van kennis in geld.
lees meer
 

 
  deelnemer: Andreas Knol  


Deelnemer Andreas Knol: intuÔtie is niet zweverig, maar "weten" op basis van kennis en ervaring. Met de methoden voor innovatiemanagement van Bluelarix begeleiden we het hele proces van intuÔtie van de ondernemer naar tastbare producten.
lees meer
 
 
  innovatieve communicatie: Docentraal  


Innovatie is het hoofdthema in de komende editie van vakblad Docentraal, een gratis magazine voor onderwijsprofessionals. Het blad biedt een platform om vernieuwingen in de onderwijswereld te delen.
lees meer
 
 
  downloads & links  

 
     


Kent u mensen voor wie het knooppunt interessant is?
Forward dan deze nieuwsbrief


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een
e-mail met als titel "afmelden nieuwsbrief" naar afmelden@knooppuntinnovatie.nl